четврток, февруари 29, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 03 08 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 03 08 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-08-03 10:00:002022-08-03 12:30:00Кичевосело Премка, дел од с. Шутово
  2022-08-03 08:30:002022-08-03 14:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Лазар Димитров
  2022-08-03 10:00:002022-08-03 14:00:00ШтипС.ДОБРОШАНИ
  2022-08-03 09:00:002022-08-03 15:00:00ТетовоГорна Чаршија, кај Катастар, кај Гимназијата во ТЕ, околу Полицијата во ТЕ, маало Ленин, кај р. Пена и кај Текстилно школо
  2022-08-03 09:00:002022-08-03 15:00:00Гостивардел од с.Дебреше
  2022-08-03 08:30:002022-08-03 16:00:00ОхридЛивоишта, Вапила, Горно Лакочереј, Св. Спас и Репетитор Горењска Чука.
  2022-08-03 09:30:002022-08-03 13:30:00Гостиварс.Богдево, с.Кракорница, с.Срезимир, с.Бродец, с.Ничпур
  2022-08-03 10:30:002022-08-03 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровОбјекти на ул.81, ул.101 и други споредни улици во село Волково (околу пруга).
  2022-08-03 08:00:002022-08-03 13:00:00Битола ул. Бурса бб
  2022-08-03 06:00:002022-08-03 12:00:00Прилепс.Никодин, с.Ракле, С.Топлица, Ман.Никодин
  2022-08-03 09:00:002022-08-03 14:00:00Гостиварул. Сретко Крстевски (од Кипер Маркет кон Интернатот), ул.Илинденска (под интернатот)
  2022-08-03 09:30:002022-08-03 11:00:00Скопје Ѓорче Петровул. 22, Кисела Јабука кај ТС Црквиште
  2022-08-03 09:00:002022-08-03 10:00:00Скопје Ѓорче ПетровОбјекти во с. Волково на ул. 22, ул. 60 и други споредни улици во м. в. Црквиште.
  2022-08-03 12:00:002022-08-03 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Стогово.
  2022-08-03 12:00:002022-08-03 16:00:00БитолаДел од ул. 21-ва, 22-ра, 23-та, Васко Карангелевски, Мирка Гинова
  2022-08-03 09:00:002022-08-03 14:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Козара и дел од ул. Шарски Одред
  2022-08-03 07:45:002022-08-03 14:00:00Кратовос.Радибуш, с.Криви Камен
  2022-08-03 09:00:002022-08-03 15:30:00Струмицас. Калуѓерица, кон џамија и манастир

  НАЈНОВИ ВЕСТИ