сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 03.07.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 03.07.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-07-03 08:002024-07-03 13:00Велесс.Виничани, с.Водоврати
  2024-07-03 09:102024-07-03 15:00Гостиварс.Железна река, с. Страјане
  2024-07-03 07:302024-07-03 14:30ДелчевоСливница -Беровско, Рудник Брик, Пилана Денис
  2024-07-03 08:002024-07-03 15:00КавадарциНаселба Бел Камен
  2024-07-03 08:002024-07-03 15:00Кратовос.Трново
  2024-07-03 08:002024-07-03 12:00Куманово11-ти Октомври, Шпаркасе Банка
  2024-07-03 09:002024-07-03 14:00КумановоПатот с. Опае - с. Оризаре, објектите на делот од с. Опае кон с. Слупчане
  2024-07-03 09:002024-07-03 14:00ПрилепВелешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Авала,Богомила, Дојранска
  2024-07-03 08:002024-07-03 14:00Скопје Аеродромул. Герника 2 и Герника 4, с. Драчево од ТС с. Драчево 8
  2024-07-03 09:002024-07-03 12:00Скопје Ѓорче ПетровПотрошувачите од објектите со парни броеви од бр.2 до бр.14, на ул.Козле.
  2024-07-03 09:002024-07-03 16:00Стругас.Глобочица, Локов, Збажди, Селци, Буринец
  2024-07-03 09:002024-07-03 16:00СтругаИндустриска зона Лабуништа, ф-ка Алумина,с.Ташмаруништа, Велешта школо, Гранимор, Кондри Каба 1 и Каба 2, Автобуска Амза, Полиција, Леку, Влез Велешта,Добовјани, Мислодежда, Присовјани, Богојци, Брчево, Долно и Горно Татеши, Локов, Буринец, Селци и околината
  2024-07-03 09:002024-07-03 15:00Стругадел од жителите на с.Лабуништа во м.в. Костење.
  2024-07-03 09:052024-07-03 16:00СтругаЛабуништа влез индустриска зона,Велешта школо, Амза, Каба, Кондри, Бензиска Макпетрол
  2024-07-03 09:002024-07-03 16:00Стругас.Велешта (Влез, Полиција, Центар, Автобуска, Салаташ) и Октиси
  2024-07-03 09:002024-07-03 13:00Струмицаул. Струма, клон кон КПУ Затвор Струмица, дел од ул. Цветан Димов Струмица

  НАЈНОВИ ВЕСТИ