петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 03 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 03 03 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-03-03 09:00:002021-03-03 15:00:00Кочанифабрика Пејпер Мил (поранешна Целулоза)
  2021-03-03 06:00:002021-03-03 07:00:00Кочанис.Теранци, с.Зрновци, с.Видовиште, с.Мородвис
  2021-03-03 08:00:002021-03-03 09:00:00Кумановоул. Ж.Ј.Шпанац
  2021-03-03 10:00:002021-03-03 11:00:00Охридзграда на ул.Галичица бр.45, двата влеза
  2021-03-03 09:30:002021-03-03 14:00:00Прилепдел од улица Карпалак и Струшка, фирмата Интерглас
  2021-03-03 11:00:002021-03-03 15:00:00Скопје Аеродромдел од с.Сопиште, (дел ул.16 - м.в.Ограда)
  2021-03-03 09:00:002021-03-03 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: патен правец Кисела Вода - Сопиште после ресторан Теферич прва улица лево
  2021-03-03 09:00:002021-03-03 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровЧУЧЕР - САНДЕВО: Дел од с.Чучер
  2021-03-03 10:00:002021-03-03 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Козле
  2021-03-03 09:00:002021-03-03 15:00:00Тетоводел од с.НОВО СЕЛО - Дервент кои се напојуваат од ТС Ново Село 2
  2021-03-03 11:00:002021-03-03 14:00:00Тетоводел од с.Џепчиште, корисници кои се напојуваат од трафостаниците Џепчиште 1,2,3 и 8, објекти кои се наоѓаат на главниот пат Тетово-с.Џепчиште, дел од с.Порој , корисници кои се напојуваат од трафостаниците Порој 1, 3, 5
  2021-03-03 10:00:002021-03-03 14:30:00ШтипДЕЛ ОД С.КАРБИНЦИ, ДЕЛОТ КАЈ ОПШТИНАТА И УЧИЛИШТЕТО
  2021-03-03 09:30:002021-03-03 14:30:00Штипдел од ул.Димо Хаџи Димов - крајниот дел на улицата кон м.в.Кумлак

  НАЈНОВИ ВЕСТИ