понеделник, март 8, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 03 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 03 02 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-02-03 09:00:002021-02-03 12:00:00Гостиварул.Панче Попоски, дел од ул.КЕЈ Братство единство
  2021-02-03 13:00:002021-02-03 15:00:00Гостиварпокрај автопат ГВ-ТЕ, кај клучка за с.Градец
  2021-02-03 09:00:002021-02-03 14:00:00ДелчевоПЕХЧЕВО: Дел од населба Говедарник
  2021-02-03 08:00:002021-02-03 10:00:00Кичеводел од ул.Мирко Милески
  2021-02-03 08:45:002021-02-03 14:30:00КумановоВАКСИНЦЕ: Слупчане, Оризаре, Алешевце, Руница, Извор, каменолом Хуљуси, Пилиќарник Ваксинце, Белановце Караула, Белановце викендици, Ваксинце, Мак Петрол војни магацин
  2021-02-03 08:00:002021-02-03 14:00:00Кумановопривремени прекини кај дел од корисниците на ул.Бајрам Шабани
  2021-02-03 10:00:002021-02-03 15:30:00ОхридРЕСЕН: место викано Црвен
  2021-02-03 09:30:002021-02-03 15:30:00Прилепдел од село Ропотово
  2021-02-03 09:30:002021-02-03 15:00:00ПрилепТополи, Мало Коњари
  2021-02-03 09:00:002021-02-03 14:00:00Скопје Аеродромдел од Долно Соње (кон Брзоец)
  2021-02-03 09:00:002021-02-03 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: бул. Јане Сандански згради со редни броеви 21, 17 и 19
  2021-02-03 08:55:002021-02-03 11:00:00Скопје Васил ГлавиновЈУРУМЛЕРИ: Ул. 5,7,8, Ул. Јурумлери, Ул.10,13,14 и 15
  2021-02-03 09:00:002021-02-03 11:00:00Скопје Ѓорче Петровдел од село Семениште
  2021-02-03 09:00:002021-02-03 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ:Дел од ул.20 во с.Сарај
  2021-02-03 09:00:002021-02-03 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Глумово кај џамијата
  2021-02-03 09:00:002021-02-03 15:00:00СтрумицаРАДОВИШ: дел од бул.Александар Македонски (на влезот во Радовиш), дел од ул.Самоилова и ул.Чеде Филиповски-Даме, дел од ул.Наум Наумовски Борче и ул.Благој Трифунов
  2021-02-03 13:30:002021-02-03 15:30:00Штипул.Широк Дол, Солунска, згради спроти градски пазар на ул.Сутјеска
  2021-02-03 14:00:002021-02-03 16:00:00Штипс.Таринци, МарЕваМар, Оаза Минерали, Свињарската фарма Таринци, Плачковичките села (Калаузлија, Парналија, Вртешка и др), Црвулево и Руљак, бенз.пумпа Боник и др.
  2021-02-03 10:00:002021-02-03 15:00:00Штипдел од с.Милино
  2021-02-03 09:30:002021-02-03 11:30:00Штипул.Никоманска, Плачковички одред, Нобелова, радио Канал 77, ул.Никоманска, Плачковички одред, Нобелова
  2021-02-03 10:00:002021-02-03 13:00:00ШтипНОВ КАРАОРМАН: целото с.Нов Караорман (Благово)
  2021-02-03 11:30:002021-02-03 13:30:00Штипстанбени згради на ул.5-та партиска конференција 6,8,52, спроти Топ Инвест

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја