сабота, февруари 27, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 02 12 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 02 12 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-12-02 00:00:562020-12-02 14:30:00Делчевос.Двориште и Бела Вода, с. Ратево, предаватели на планина Рачица, Туртела. Сливница и Преведена, викенд населба Суви Лаки, с.Владимирово, с.Русиново.
  2020-12-02 09:00:002020-12-02 12:00:00КочаниКОЧАНИ: Културен дом Бели Мугри, ул. Кеј на револуцијата (од Културен дом Бели Мугри до Шопинг Центарот), ул. Тодосија Паунов (од Културен дом Бели Мугри до кружниот тек).
  2020-12-02 08:00:002020-12-02 16:00:00Кратовос.Трново, с.Голема Црцорија и с.Мала Црцорија.
  2020-12-02 09:00:002020-12-02 13:00:00ПрилепПРИЛЕП: Населба Вишне, Населба Аличаир, Типска Населба.
  2020-12-02 09:00:002020-12-02 13:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул.Тетовска бр.38.
  2020-12-02 09:00:002020-12-02 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул.Пролет 8, ул.Мирче Ацев згради 1, 3, 5 и 7.
  2020-12-02 11:00:002020-12-02 13:30:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ: дел од ул.Тодор Чангов главната - во близина на крак, дел од ул.Тодор Чангов - 20.
  2020-12-02 09:00:002020-12-02 12:30:00СтрумицаСТРУМИЦА: објектите во околина на Мултихем и магацинот на Терзи компани , Булевар Гоце Делчев бр. 130, во Егејската маала, Струмица.
  2020-12-02 10:00:002020-12-02 12:00:00СтрумицаРАДОВИШ: Еуропетрол Бензиска, Јуребо, Јаргулица, Покрајчево, Злеово, Ораовица, Подареш.
  2020-12-02 09:30:002020-12-02 15:00:00Тетовос.Јажинце, с.Рогачево, с.Нераште, с.Вратница, како и деловни и индустриски објекти кои се на патот Тетово - Јажинце, на потегот од с.Нераште до граничен премин Јажинце, с.Старо Село, с.Орашје, с.Беловиште.
  2020-12-02 09:00:002020-12-02 13:00:00ТетовоЏЕПЧИШТЕ: Дел од с.Џепчиште, објекти кои се наоѓаат на патот Тетово-Јажинце.
  2020-12-02 10:00:002020-12-02 14:00:00Штипс.Криви Дол.
  2020-12-02 13:30:002020-12-02 15:00:00ШтипШТИП: дел од ул.Васил Доганџиски, Вита Поп Јорданова, дел од Страшо Пинџур и Борко Левата, ОУ Ванчо Прќе и Текстилното Школо.

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја