понеделник, ноември 28, 2022
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 02 06 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 02 06 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-06-02 09:00:002021-06-02 15:00:00Гостиварс.Добридол (центарот на селото, кај џамијата и кон с. Неготино)
  2021-06-02 09:30:002021-06-02 15:00:00КочаниПРОБИШТИП - с.Злетово (влезот на селото)
  2021-06-02 10:00:002021-06-02 14:00:00КочаниПРОБИШТИП - ул. 11 ти Октомври, ул. 8 ми Септември, ул. Јоаким Крчовски
  2021-06-02 09:30:002021-06-02 11:30:00Кратовос.Борово, маала Антовци
  2021-06-02 08:30:002021-06-02 15:00:00Кратовос. Којково, с. Старо Мушково, с. Емирица, с. Каврак, с. Кнежево
  2021-06-02 08:00:002021-06-02 16:00:00Кратовос.Луке
  2021-06-02 08:00:002021-06-02 14:30:00Кратовос.Баратлија
  2021-06-02 08:30:002021-06-02 14:00:00Кумановобез напојување со електрична енергија ќе биде дел од ул. Доне Божинов, област околу Супер Срк и околината
  2021-06-02 09:00:002021-06-02 10:00:00Охриддел од улицата 15-ти Корпус
  2021-06-02 09:30:002021-06-02 15:00:00Охридод ул.Железничка кон М.В.
  2021-06-02 08:30:002021-06-02 15:00:00ПрилепПане Талески, Партизанска, Митко Цветаноски, Јури Гагарин, Кукушка, Мукос, Шакир Војвода, Поп Спасе Игуменов, Круме Волнароски
  2021-06-02 08:30:002021-06-02 10:30:00Прилепс. Волково, с. Чумово, с. Штавица, с. Прилепец, Репетитори на Две Стени, м.в. Кронејца
  2021-06-02 09:00:002021-06-02 16:30:00ПрилепСлавеј, Големо Коњари, Врбјани, фирми Везе Шари, Кривогаштани Промет
  2021-06-02 10:00:002021-06-02 15:00:00Прилепул.Трајко Тарцан
  2021-06-02 09:00:002021-06-02 14:00:00Скопје Аеродромдел од с. Маркова Сушица
  2021-06-02 09:00:002021-06-02 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Нерешка
  2021-06-02 10:00:002021-06-02 12:00:00Тетоводел од с. Раотинце
  2021-06-02 13:00:002021-06-02 14:30:00Тетоводел од с.Копанце
  2021-06-02 09:00:002021-06-02 15:00:00Тетоводел од с. Боговиње

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја