недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 02 03 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 02 03 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-03-02 08:30:002022-03-02 15:00:00Гостивардел од населба 6та Зона
  2022-03-02 09:00:002022-03-02 10:30:00Гостивардел од с.Д.Бањица- област кај црква
  2022-03-02 09:00:002022-03-02 14:00:00Кочаниул. Велин Стоилов, ул. Малина Поп Иванова, ул. Страшо Ербапче (делот на излезот од градот кон Пониква)
  2022-03-02 09:00:002022-03-02 13:30:00Кочаниул. Вера Попова, ул. Никола Вапцаров
  2022-03-02 11:30:002022-03-02 15:00:00Скопје АеродромСОПИШТЕ: Ул.24, Сопиште
  2022-03-02 08:30:002022-03-02 15:00:00Скопје АеродромДел од с.Орешани, во потегот од пругата кон Вардар
  2022-03-02 09:00:002022-03-02 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: Дел од село Кучково
  2022-03-02 09:00:002022-03-02 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул. Блаже Биринчето, ул.Франц Розман, ул.Петар Шаулев, ул.Франц Месеснел и ул.Иван Цанкар
  2022-03-02 09:30:002022-03-02 12:30:00Тетоводел од ул.Јане Сандански, од стар Кам Маркет кон Болница, дел од ул.29 Ноември кај Болница и мал дел од ул.Илинденска кај ул.29 Ноември
  2022-03-02 09:30:002022-03-02 13:30:00Тетоводел од град Тетово, дел од Б.Тоска кај Блок 70, дел од ул.180, ул.Ленин, дел од ул.Охридска
  2022-03-02 09:00:002022-03-02 15:00:00Тетовос.Волковија, с.Стенче
  2022-03-02 09:20:002022-03-02 15:00:00Тетовос.Волковија, рибник Волковија и Казнено поправен дом, с.Стенче, дел од с.Теново, с.Волковија

  НАЈНОВИ ВЕСТИ