понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 01 12 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 01 12 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-12-01 13:00:002021-12-01 16:00:00Битолаул.Широка од ТС Панде кајзеро и околните стопански и нестопански објекти.
  2021-12-01 09:00:002021-12-01 14:00:00Битолас. Драгожани, Фарма Чурлин, с. Секирани, с. Облаково, с. Габалавци, с. Лопатица, Космофон Древеник, с. Древеник, с. Црнеец, с. Стрежево, Брана Стрежево, Манастир Црнеец, с. Метимир и с. Гопеш.
  2021-12-01 09:00:002021-12-01 15:00:00Битоладел од с.Братиндол со околните стопански и нестопански објекти .
  2021-12-01 08:30:002021-12-01 12:30:00Битолаул.Блаже Конески со околинте улици во Брусничка населба - горниот дел
  2021-12-01 09:00:002021-12-01 15:00:00ВелесГрадско: дел од ул. 8-ми септември, дел од ул. Питу Гули, ул. Александар Македонски, дел од ул. Гоце Делчев
  2021-12-01 09:00:002021-12-01 14:00:00Гостивардел од с.Сенокос кај гробиштата кон автопат
  2021-12-01 07:40:002021-12-01 14:30:00ДелчевоБЕРОВО: дел од туристичка населба Беровско Езеро, покрај патот за Клепало
  2021-12-01 11:00:002021-12-01 14:00:00КочаниВИНИЦА: с.Калиманци маало Шенкевци, с.Грљани
  2021-12-01 08:00:002021-12-01 16:00:00Кратовос.Подржи Коњ.
  2021-12-01 10:30:002021-12-01 11:00:00Кратовоул.Никола Тесла, Вера Јоциќ и дел од ул.Гоце Делчев.
  2021-12-01 12:00:002021-12-01 12:30:00КратовоЦарина Маала, Зорле Маала, ул.6ти Септември, дел од ул.Гоце Делчев
  2021-12-01 11:00:002021-12-01 11:30:00Кратовоул.Ѓорги Какашевски, Центар, Јосив Даскалов, Цветко Тонев, Мусала, Бреза, Планинска, Скопска, Бојаџиско, с.Близанци и с.Луково
  2021-12-01 10:00:002021-12-01 10:30:00Кратовос.Шлегово, с.Приковци
  2021-12-01 10:00:002021-12-01 10:30:00Кратовос.Шлегово, с.Приковци
  2021-12-01 08:00:002021-12-01 12:00:00Кумановокорисниците од објект поранешен Киро Фетак
  2021-12-01 08:30:002021-12-01 14:30:00КумановоМакреш, Канарево, Добрача, Свиланце, Бајловце, Жељубино, Аљинце, Дренак
  2021-12-01 09:00:002021-12-01 11:00:00ПрилепДел од ул.Круме Волнароски, Дел од ул.Митко Цветаноски, Дел од ул.Пиринска, Дел од ул.Сутјеска, Дел од ул.Партизанска, Дел од ул.Горан Миноски, Дел од ул.Кукушка
  2021-12-01 09:00:002021-12-01 12:00:00Скопје Аеродромспроти Парк Реонски Центар Аеродром, дел од ул.1613, зградите со бр. 22, 24, 26 и 28
  2021-12-01 09:45:002021-12-01 13:30:00Скопје Ѓорче Петровул.Ѓорче Петров бр. 28 блок 11/3, блок 11/4, блок 11/5, зграда12 (Старски дом), Маркет KAМ
  2021-12-01 09:10:002021-12-01 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Кучково
  2021-12-01 06:30:002021-12-01 09:30:00Тетоводел од град Тетово, Сообраќајната Полиција и објектите околу неа, дел од град Тетово, бензинска пумпа Макпетрол на влезот од Скопје и објекти околу неа
  2021-12-01 09:00:002021-12-01 15:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на делови од ул.Ѓоце СТојчевски, Ѓорче Петров и Радован Цониќ(близу полицијата), дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на дел од ул.Ѓ, Ѓорче Петров кај гимназијата, дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.Браќа Миладинови кај затворот во Тетово
  2021-12-01 09:30:002021-12-01 14:30:00ШтипКАРБИНЦИ: ДЕЛОТ НА ГЛАВНАТА УЛИЦА КАЈ ОПШТИНАТА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ