четврток, февруари 29, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 01 06 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 01 06 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-06-01 10:00:002022-06-01 12:30:00КичевоЛукоил, Андроко, Управа за патишта и останатите корисници во околина на Автопат Кичево - М.Брод
  2022-06-01 12:00:002022-06-01 15:30:00ОхридСтовариште на Шумско Стопанство Галичица, Дел од ул.15ти Корпус, односно индустр. објекти сместени во комплекс Слобода.
  2022-06-01 09:00:002022-06-01 16:00:00Охриддел од ул. Абас Емин (од кружниот тек со бул. Туристичка до х. Чинго), хотел Чинго, дел од бул. Туристичка (од брашнара Пендик до кружен тек со Абас Емин), казиното на ул. Абас Емин, дел од ул. Стив Наумов (објектите позади ОУ Братство Единство), маркет Тамаро, ул. Пирин Планина
  2022-06-01 09:00:002022-06-01 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Ул.Козле, бр.122 и бр.123
  2022-06-01 09:00:002022-06-01 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровЧУЧЕР - САНДЕВО: Потрошувачите на ул.3, ул.Бразда и подулици во с.Глуво
  2022-06-01 08:30:002022-06-01 15:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: стопански објект „Млин 29 ти Ноември, наплатна рампа „Арнакија“, стопански објект „Тревентин Арнакија“, стопански објект „Сељ Ис“, село Ласкарци, село Семениште, село Буковиќ, село Арнакија, село Паничари, село Раовиќ
  2022-06-01 08:00:252022-06-01 12:00:25Стругаселата Луково, Модрич, Јабланица, Нерези, Дренок, Пискупштина, Безево, Лакајца
  2022-06-01 09:00:002022-06-01 15:00:00Струмицас.Доброшинци, Сепарација Бониинтерградба, Сепарација Дата ресурс, Брана Турија, викенд населба Фазанерија, с.Висока Маала, с.Нова Маала
  2022-06-01 09:00:232022-06-01 13:00:00Тетоводел од с.Слатино, објекти кои се наоѓаат во т.н македонско маало
  2022-06-01 10:00:002022-06-01 14:30:00ШтипУЛ.8-МИ АПРИЛ
  2022-06-01 10:00:002022-06-01 12:00:00Штипул. Анте Банина и на ул. Горги Петров, нас. Сењак, Штип

  НАЈНОВИ ВЕСТИ