петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 01 03 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 01 03 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-03-01 09:002023-03-01 12:00Битолас.Крклино, с.Раштани, м.в.Таирови Лозја , Асвалтна База Крклино, КПУ Затвор, Вили Ванчо, ХМС Крклино(Стрежево)
  2023-03-01 06:302023-03-01 07:30Гостиварс.Церово, с.Сретково, с.Речане, Асфалтни бази и каменоломи од Гостивар кон премин Стража
  2023-03-01 09:002023-03-01 13:00ГостиварЧајле и Балиндол - краткотрајно, Чајле кај амбулантата од 09:00:00 - 13:00:00
  2023-03-01 08:302023-03-01 14:30Кумановокорисниците од ул.Тоде Думба, Драган Стопаревиќ, Никшичка, Панчевачка
  2023-03-01 07:302023-03-01 14:30Кумановоул. Бајрам Шабани
  2023-03-01 11:002023-03-01 13:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Жданец, непарните броеви од Бр.41 до Бр.53
  2023-03-01 11:002023-03-01 14:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с. Кучково и Стопански Двор
  2023-03-01 09:302023-03-01 15:00Стругадел од с. Боровец
  2023-03-01 08:002023-03-01 10:00Струмицаиндустриска зона Василево, дел од корисниците во индустриска зона Василево: Црвена Ружа, Агро Комерц, ДГТ Жикол
  2023-03-01 09:002023-03-01 14:00ТетовоЧИФЛИК: населба Чифлак, дел од село ГОРНО ПАЛЧИШТЕ, индустриски објекти во с.Палчиште(ПалПласт,Столарија итн), индустриски објекти во с.Палчиште(ПалПласт,Столарија итн), дел од населба Калник
  2023-03-01 11:002023-03-01 15:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во нас.Вонвардарска(на излез од Тетово кон с.Брвеница)
  2023-03-01 12:002023-03-01 14:00ШтипУЛ.КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ, ШТИП
  2023-03-01 10:002023-03-01 14:00ШтипС.ТРИ ЧЕШМИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ