петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 01 02 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за среда 01 02 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-02-01 09:002023-02-01 14:00Битоласелото Сапотница, Зградите Рудничка Колонија и реонот на ТС Решетка Воденици
  2023-02-01 09:102023-02-01 10:15ВелесДел од Место викано Шорка
  2023-02-01 09:002023-02-01 12:00Гостивардел од ул.Балиндолска, дел од ул.И.А.Смок
  2023-02-01 09:002023-02-01 13:00Кичевосело Премка и село Шутово
  2023-02-01 08:502023-02-01 14:00КичевоНово Село и дел од село Србица
  2023-02-01 09:002023-02-01 14:00Кочанис. Мојанци
  2023-02-01 08:002023-02-01 14:00Кумановоулиците: Никола Вапцаров, Јоско Илиевски, 11-ти Ноември, Црнотравска, Крсте Мисирков, Босанска, Шумадинска
  2023-02-01 09:002023-02-01 11:00Скопје АеродромДел од ул. Кресна
  2023-02-01 13:002023-02-01 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од улица Иван Цанкар
  2023-02-01 10:002023-02-01 15:30Стругакорисници на влез нас Теферич и КМР Петрол.
  2023-02-01 10:002023-02-01 13:00СтругаДЕБАР: нас.Коњаре во Дебар
  2023-02-01 09:452023-02-01 12:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на потегот од Кожара кон Тетекс(по земјениот пат), дел од град Тетово, објектите на стара Кожара, Елегант Кнауф
  2023-02-01 09:002023-02-01 15:00ТетовоЧЕЛОПЕК: објекти кои се пред влез во с.Челопек(Млекара Бриони)
  2023-02-01 09:252023-02-01 10:55ШтипБОНИК, ПЕЧУРКАРА КАРБИНЦИ, ЦРВУЛЕВО,РУЉАК, ПРИПЕЧАНИ, КАЛАУЗЛИЈА, ЈОНУЗЛИЈА, ЕБИПЛИЈА, ПАРНАЛИЈА, КУЧИЦА, ВИЛИ ПЛАЧКОВИЦА, ВРТЕШКА, ДЕТСКО ОДМАРАЛИШТЕ
  2023-02-01 14:002023-02-01 15:30ШтипС.ДОЛНИ И ГОРНИ БАЛВАН, ДОЛНО И ГОРНО ТРОГЕРЦИ
  2023-02-01 12:302023-02-01 13:55ШтипОРАНЖЕРИИ ТАРИНЦИ, ПОМПИ ТАРИНЦИ, ЗОКО ХАРТ, НИМЕКС

  НАЈНОВИ ВЕСТИ