четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 30 07 2022

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 30 07 2022

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2022-07-30 07:30:002022-07-30 14:00:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ: дел од бул.Борис Трајковски бр.9

    НАЈНОВИ ВЕСТИ