сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 29 10 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 29 10 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-10-29 11:00:002022-10-29 15:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Васко Карајанов, дел од ул. Орце Николов помеѓу ул: Наум Наумовски борче и Михаил Цоков, стопански и нестопански објекти кај Круг, дел од ул. Коле Неделковски, дел од ул. Антоние Грубишиќ, дел од ул. Наум Наумовски Борче
  2022-10-29 07:00:002022-10-29 10:00:00Скопје Аеродромул. Видое Смилевски Бато бр 13, маркети КАМ, Рептил и Жито Поради
  2022-10-29 08:00:002022-10-29 10:30:00Скопје Аеродромул. Мирослав Крлежа, ул. Антоние Грубишиќ, ул. Михаил Цоков, ул. Ѓорги Пешков, ул. Живко Чинго, дел од ул. Орце Николов од о. Центар до Генералштаб
  2022-10-29 08:00:002022-10-29 17:00:00ШтипРАДАЊЕ, МИТЕ ТАШКОВ, С. РАДАЊЕ, БЛАЖО САНДЕВ, ГАБЕР, ОЏАЛИЈА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ