понеделник, март 8, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 28 11 2020, недела 29 11 2020 и понеделник 30 11 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 28 11 2020, недела 29 11 2020 и понеделник 30 11 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-11-28 09:00:002020-11-28 12:00:00Гостиварел од бул. Браќа Ѓиноски област околу Електро Маврово, ул.Чеде Филипоски- област кај стопанска банка.
  2020-11-28 08:00:002020-11-28 12:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: ул.Архиепископ Доситеј зграда бр.33 и зграда бр.35.
  2020-11-28 08:30:002020-11-28 14:00:00СтрумицаСТРУМИЦА: корисниците на ул.Плоштад Маршал Тито, дел од ул.Херој Карпош, дел од ул.Светозар Марковиќ, дел од ул.Боро Џони, зграда на Општина Струмица, Геос - консалтинг, кафе бар Ќоше, пицерија Бонџорно, кафеана Фабрика, Коктел Бар, ТА Сафари и др.
  2020-11-29 07:00:002020-11-29 17:00:00ТетовоТЕТОВО: дел од ул.Јане Сандански од крстосницата со ул.Дервиш Цара(поранешна ЈНА) до крстосницата со ул.М.П.Дерала(поранешна 29-ти Ноември), дел од ул.М.П.Дерала (поранешна 29-ти Ноември) према крстосницата со ул.Јане Сандански.
  2020-11-30 07:30:002020-11-30 08:30:00ОхридОХРИД: дел од ул.Даме Груев (објекти околу Старо кино).
  2020-11-30 09:00:002020-11-30 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од корисниците на ул.Римска, Анкарска, Атинска, Наум Евро, Панче Пешев, Бахар Моис.
  2020-11-30 09:00:002020-11-30 10:30:00ПрилепПРИЛЕП: ул.Васко Карангелески, ул.Пере Тошев, Централно градско подрачје, 13-то Катница.
  2020-11-30 09:00:002020-11-30 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Чајлане.
  2020-11-30 09:30:002020-11-30 14:30:00ПрилепПРИЛЕП: с.Долгаец, с.Зрзе, Манастир Зрзе, Репетитори Мобимак.
  2020-11-30 10:00:002020-11-30 12:00:00ОхридОХРИД: дел од село Рача.
  2020-11-30 09:45:002020-11-30 15:00:00ТетовоХотелските комплекси на Попова Шапка, с.Лисец, с.Гајре, Попова Шапка
  2020-11-30 11:00:002020-11-30 12:30:00ПрилепПРИЛЕП: ул.Сотка Ѓорѓиоски, ул.Стеван Димески, ул.Орде Тутески, ул.Борка Левата.

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја