вторник, октомври 3, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 28 01 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 28 01 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-01-28 09:002023-01-28 12:30Скопје Васил ГлавиновСТАЈКОВЦИ: дел од ул. Алија Авдовиќ, дел од ул. 6, околина позади маркет Грогос

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја