вторник, септември 26, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 27 02 2021 и понеделник 01 03 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 27 02 2021 и понеделник 01 03 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  Сабота
  2021-02-27 08:00:002021-02-27 10:00:00ГевгелијаОсновниот Суд во Гевгелија
  Понеделник
  2021-03-01 11:00:002021-03-01 13:00:00Делчеводел од Булевар Македонија, дел од ул-те М.М.Брицо, Ленинова, Трст, Загребска, Охридска, 4 Јули и Орце Николов
  2021-03-01 08:00:002021-03-01 14:00:00Куманово ул.Др.Рибар
  2021-03-01 09:00:002021-03-01 10:00:00Скопје АеродромУл.Вангел Тодоровски, бр.7 (маркет Рептил) и бр.2
  2021-03-01 08:30:002021-03-01 15:00:00Скопје АеродромСТУДЕНИЧАНИ: дел од с. Љубош од ТС с.Љубош 3 на извод 3 , М.В.Ќупријан поради технички зафат потребен повремен прекин на ел. енергија
  2021-03-01 09:30:162021-03-01 15:30:16Стругадел од с. Октиси кај Џамијата
  2021-03-01 08:30:512021-03-01 15:30:51Стругадел од ул.Ѓорѓи Ѓоргон
  2021-03-01 08:30:002021-03-01 15:30:00ТетовоПИРОК: корисници кои се напојуваат од ТС Гранитекс
  2021-03-01 09:00:002021-03-01 12:00:00Тетовокомплекс Ловец, дел од објектите во комплекс Ловец
  2021-03-01 09:00:002021-03-01 15:00:00Тетоводел од с.Челопек, објекти кои се во маалото кое се наоѓа спроти Џамијата и основното училиште
  2021-03-01 10:00:002021-03-01 13:00:00ШтипКРУПИШТЕ: Бензинска пумпа и мотел Ваго Петрол с.Крупиште, Соларните централи пред селото

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја