вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 26 11 2022

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 26 11 2022

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2022-11-26 09:00:002022-11-26 15:00:00Скопје Васил ГлавиновСРЕДНО КОЊАРИ, ГОРНО КОЊАРЕ, цело с.Дивље

    НАЈНОВИ ВЕСТИ