недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 24 12 2022

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 24 12 2022

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2022-12-24 11:00:002022-12-24 13:00:00Скопје Аеродромдел од ул.Ернест Телман

    НАЈНОВИ ВЕСТИ