среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 23 10 2021

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 23 10 2021

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2021-10-23 08:00:002021-10-23 10:00:00Скопје Васил ГлавиновО.У.Петар Здравковски Пенко, Средно економско училиште во Скопје Север, Дел од ул. Горче Стојчевски (градинката и дел од трговскиот центар во Север)

    НАЈНОВИ ВЕСТИ