понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 21 11 2020 и понеделник 23 11 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 21 11 2020 и понеделник 23 11 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-11-21 08:30:002020-11-21 16:30:00ВелесХристо Татарчев и Никола Карев
  2020-11-23 08:30:002020-11-23 14:30:00ДелчевоГраничен премин Делчево и ресторан Воденица
  2020-11-23 10:00:002020-11-23 14:00:00Кавадарцим.в. Косовец, и м.в. Сврачки,Тиквешко Езеро
  2020-11-23 10:00:002020-11-23 14:30:00КочаниПРОБИШТИП: с. Барбарево
  2020-11-23 08:00:002020-11-23 12:00:00Кратоводел од село Б'с и Калин Камен.
  2020-11-21 08:00:002020-11-21 11:00:00КумановоЛИПКОВО: с.Матејче, с.Вишница и с.Никуштак
  2020-11-23 08:00:002020-11-23 10:00:00ОхридРЕСЕН: сите објекти кои се напојуваат од поранешна ТС Конфекција, конфекција Хатекс, ф-ка Чоко Мил, ф-ка Румко, ф-ка Фрутко, печатница Мите Богоевски, сите објекти во склоп на поранешна Стара Ладњача
  2020-11-23 10:00:002020-11-23 13:00:00Охридво стариот дел на град Охрид, делот од улицата Методија Патчев, објектите во делот од населбата над црквата Мал Св.Климент
  2020-11-23 08:30:002020-11-23 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул.Козара непарни броеви 11, 13, 13а, 5а (повремени пркини), дел од ул.Козара парни броеви 16, 18, 18а, 20, 22, 22а,26 (повремени пркини), дел од ул.Козара непарни броеви 23, 25, 25а 27, 27а (од 9:00 до 10:00)
  2020-11-23 09:00:002020-11-23 13:00:00Скопје Аеродромдел од с.Зелениково во близина на општината
  2020-11-23 09:00:002020-11-23 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ШУТО ОРИЗАРИ: дел од ул. Индира Ганди и дел од ул. Пелагонија
  2020-11-23 12:00:002020-11-23 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: дел од згради карши ул.Лука Геров од број 13 до број 15
  2020-11-23 09:00:002020-11-23 11:00:00Скопје Ѓорче Петровул.Лука Геров од бр.33 до бр.43
  2020-11-23 09:00:002020-11-23 13:00:00Струмицас.Сачево, краткотрајни прекини во Бориево, Босилово, Моноспитово и Радово

  НАЈНОВИ ВЕСТИ