петок, септември 29, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 20 05 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 20 05 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-05-20 07:302023-05-20 10:30Струмицаиндустриска зона Север и кванташки пазар, с.Добрејци корисници на стар Василевски пат, с.Баница, с.Водоча, Агроконсталтинг Водоча и Вреж, индустриска зона на Василевски пат

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја