сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 19 11 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 19 11 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-11-19 09:00:002022-11-19 15:00:00Скопје Васил Главиновс.Мралино, дел од с. Кадино на излез кон с.Мралино
  2022-11-19 08:30:002022-11-19 14:30:00Скопје Васил ГлавиновДел од потрошувачите од С.Огњанци, Ул.1, Ул.3, с.Огњанци
  2022-11-19 09:00:002022-11-19 16:00:00ШтипИндустриска зона околу бензинска ЛУК ОИЛ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ