среда, декември 7, 2022
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 19 06 2021 и понеделник 21 06 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 19 06 2021 и понеделник 21 06 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  САБОТА
  2021-06-19 09:00:002021-06-19 18:00:00Кочанис. Пресека
  ПОНЕДЕЛНИК
  2021-06-21 08:00:002021-06-21 10:00:00ПрилепУл. Димо Наредникот кај Пензионерска зграда, ул. Сотка Ѓигиџик, ул.Борка Влачарот
  2021-06-21 08:30:002021-06-21 16:30:00Кичеводел од ул. Раштански пат и дел од ул. Партизански Одреди
  2021-06-21 08:30:002021-06-21 14:30:00Кумановодел од Доброшане кон Шупљи камен, Орашац, Кантон, Шупљи камен - Асвалтна база, Шупљи камен Сепарација
  2021-06-21 08:35:002021-06-21 14:00:00ДелчевоТурија, Илиово, Витановци, Селник, Вратиславци, с. Полето, Бигла, Драмче, Киселица, Очипала
  2021-06-21 09:00:002021-06-21 15:00:00Гостивардел од с.Зубовце-област на влез и покрај регионален пат.
  2021-06-21 09:00:002021-06-21 15:00:00Тетовос. Јажинце, граничен премин Јажинце, караула Јажинце, с. Рогачево, репетирот Рогачево, караула Рогачево
  2021-06-21 09:00:002021-06-21 14:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО - дел од ул. Јустинијан Први (од школото кон с. Студеничани)
  2021-06-21 09:00:002021-06-21 15:00:00ПрилепГоран Миноски, Љубен Лапе, Василе Павлоски Џгуре, Београдска
  2021-06-21 11:00:002021-06-21 13:00:00ПрилепДел од Булевар Маршал Тито кај отпика Геталдус, Пензионерска зграда
  2021-06-21 11:00:002021-06-21 13:00:00ОхридКРАНИ, МХЕ Арвати, с. Крани, с. Арвати
  2021-06-21 15:00:002021-06-21 19:00:00ШтипСТАР КАРАОРМАН - Дрводекор, базите на Пелагонија, Коинг, Велинови, Пумпите на АРМ, бензинската пумпа на ДА, Лаве, Колев Солар и околината. Краткотрајни прекини во напојувањето ќе имаат и нас. Балканска и с. Чардаклија

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја