недела, февруари 25, 2024
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 18 12 2021

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 18 12 2021

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2021-12-18 10:00:002021-12-18 16:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: населба Свети Спас, Рудина ,Авлии

    НАЈНОВИ ВЕСТИ