четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 18 03 2023

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 18 03 2023

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2023-03-18 08:002023-03-18 16:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: дел од ул.1 – Пуста Кула нас.Илинден, фирмите Де-Та Дејан, САРА Колант Вили и Ведема

    НАЈНОВИ ВЕСТИ