понеделник, октомври 2, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 17 и недела 18 и понеделник 19 04 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 17 и недела 18 и понеделник 19 04 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-04-17 11:00:002021-04-17 16:00:00ШтипС.ПРНАЛИЈА, КУЧИЦА.
  2021-04-19 09:00:002021-04-19 12:00:00Тетоводел од с.Лешок на главниот пат од БП ЛУКОИЛ према Тетово
  2021-04-19 10:00:002021-04-19 14:30:00ШтипШТИП: УЛ.ЕГЕЈСКА, ДЕЛ ОД УЛИЦА ДУЗЛАЧКИ РИД.
  2021-04-19 09:00:002021-04-19 15:00:003Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Панче Пешев.
  2021-04-19 09:45:002021-04-19 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: Дел од с.Чајлане и Семениште.
  2021-04-19 09:00:002021-04-19 15:00:00ГостиварДОБРИ ДОЛ: област од школо кон гробишта.
  2021-04-19 09:30:002021-04-19 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: дел од ул.Ѓорче Петров, згр 48 и 50, зграда на мебел ,,Кристина‘‘ , поранешен објект на ,,АРМ‘‘.

   

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја