вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 17 12 2022

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 17 12 2022

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2022-12-17 09:00:002022-12-17 16:00:00Штипс. Габер, с. Радање, с. Оџалија

    НАЈНОВИ ВЕСТИ