вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 16.12.2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 16.12.2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-12-16 09:002023-12-16 17:00ВелесДурутовец, Чолошево
  2023-12-16 09:002023-12-16 10:00Гостиварул.Светозар Пепоски, ул.Браќа Блажески, ул.Гаве Лазарески, ул.Јастре Здравкоски

  НАЈНОВИ ВЕСТИ