петок, септември 29, 2023
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 16 09 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 16 09 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-09-16 08:302023-09-16 09:30Гостивариндустриска зона покрај автопат Гостивар -Тетово

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја