четврток, декември 1, 2022
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 15 05 2021, недела 16 05 2021 и понеделник 17 05 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 15 05 2021, недела 16 05 2021 и понеделник 17 05 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  Сабота
  2021-05-15 10:00:002021-05-15 14:00:00Скопје Аеродромдел од ул. Охридска, дел од ул. Титовелешка, дел од ул. Стеван Цветковски, дел од ул. Преспанска, дел од ул. Раде Јовчевски Корчагин, дел од ул. Маџир Маало
  2021-05-15 11:30:002021-05-15 13:30:00Скопје Васил Главиновул. Тајмишка бр.1а, 1б,3а, 3б, 5а, 5б, 7а, 7б, 9а, 9б, 11а, 11б, 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, ул. Коце Металец бр.100, 102, 104, 106, 108, 110, 139а, 139б, 141а, 141б, 143а, 143б
  Недела
  2021-05-16 05:10:002021-05-16 08:00:00Скопје Васил Главиновопштина Бутел, нас. Визбегово, Индустриска зона Визбегово, нас. Кучевишка Бара, цела општина Чаир, нас. Скопје - Север, нас.Топанско Поле, нас.Топаана, Момин Поток, нас. Шуто Оризари, затвор Шутка, поголема територија на општина Бутел, Бутел 2, Бутел 1, Расадник
  Понеделник
  2021-05-17 08:00:002021-05-17 12:00:00Кумановодел од нас. Карпош (дел од Гробишта кон Ливади)
  2021-05-17 08:30:002021-05-17 14:30:00КумановоПЕЛИНЦЕ - Челопек, Коинце, Гулиновац, Викендици Алгушница, Пелинце, Врагоруце, Граничен премин Пелинце, Муталово, Алгуња, Никуљане, Четирце, Карабичане, Табановце ЗИК
  2021-05-17 08:30:002021-05-17 14:00:00Скопје АеродромСОПИШТЕ - дел од ул. 1 и околни улички пред кружен тек
  2021-05-17 08:45:002021-05-17 14:00:00ДелчевоС. Робово
  2021-05-17 09:00:002021-05-17 15:00:00ГостиварМаврови Анови- област Бела Вода
  2021-05-17 09:00:002021-05-17 16:00:00Скопје Васил Главиновкуќите кои се наоѓаат веднаш до КЕЦ Васил Главинов т.е. куќите на раскницата помеѓу ул. Босна и Херцеговина и ул.Александар Урдаревски
  2021-05-17 09:30:002021-05-17 09:40:00Кумановодел од Козјак менза, Феликс, Средореек, Стари Лозја,Споменик, Прмакови ниви, Никола Тесла, Влез на Долно Којнаре, Ниво, Куманово,Аџитепе, Квалитет пром, Дрексел Маер, Режановце, Црн бик, Речица, Костурник, Индустриска зона Речица, Горно Којнаре - Кратовци, Свињарска фарма, бензинска пумпа Шел
  2021-05-17 09:30:002021-05-17 11:30:00КумановоБез напојување со електрична енергија ќе бида дел од Речица
  2021-05-17 10:00:002021-05-17 15:00:00Охриддел од бул. Туристичка (од аптека Луна до Даме Груев), дел од ул. Даме Груев (од Ваикики до бул Туристичка), бул. Туристичка (згрдата со аптека Луна)
  2021-05-17 10:00:002021-05-17 12:00:00ОхридЗграда бр. 19 на ул. Славеј планина и Козметички салон Силвија
  2021-05-17 10:00:002021-05-17 14:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ - ул. Првомајска
  2021-05-17 11:20:002021-05-17 11:30:00Кумановодел од Козјак менза, Феликс, Средореек, Стари Лозја, Споменик, Прмакови ниви, Никола Тесла, Влез на Долно Којнаре, Ниво, Куманово,Аџитепе, Квалитет пром, Дрексел Маер, Режановце, Црн бик, Речица, Костурник, Индустриска зона Речица, Горно Којнаре - Кратовци, Свињарска фарма, бензинска пумпа Шел

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја