петок, март 5, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 13 02 2021, недела 14 02 2021 и понеделник 15 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 13 02 2021, недела 14 02 2021 и понеделник 15 02 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-02-13 09:00:002021-02-13 13:00:00КочаниПРОБИШТИП: Болницата во Пробиштип, ул. 8 ми Септември
  2021-02-14 12:00:002021-02-14 13:00:00ШтипСамачката зграда во нас.Македонка, ул.Брегалничка 38
  2021-02-15 08:30:002021-02-15 10:30:00Стругадел од с. Горно Татеши Струга, и тоа објектите кои се наоѓаат северно од џамијата

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја