вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 13.01.2024

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 13.01.2024

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2024-01-13 09:302024-01-13 15:00КочаниВИНИЦА: с.Мирмарци и делот околу Драгобрашка река

    НАЈНОВИ ВЕСТИ