среда, април 17, 2024
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 11 12 2021

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 11 12 2021

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2021-12-11 09:00:002021-12-11 15:00:00Скопје Васил ГлавиновМИЛАДИНОВЦИ: ул. 1 во с. Миладиновци

    НАЈНОВИ ВЕСТИ