сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 11 11 2023

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 11 11 2023

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2023-11-11 09:002023-11-11 14:00Прилепдел од улица Леце Котески - Теракота Инженеринг, Макпетрол магацини, Електродистрибуција КЕЦ Прилеп

    НАЈНОВИ ВЕСТИ