сабота, март 6, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 10 10 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 10 10 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-10-10 09:00:002020-10-10 14:00:00Гостиварул.М.Ч.Филипоски- област кај градски парк и околина.
  2020-10-10 09:30:002020-10-10 15:20:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: ул. Зендел Џемаил, ул. Боривое Милошевски, ул. Вера Радосавлевиќ, ул. Вера Радосавлевиќ 2, 4, 6 и 8
  2020-10-10 09:00:002020-10-10 14:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: Стопанска банка-Свети Николе, ул.Маршал Тито бр.9 и 11, Свети Николе

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја