сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 10.02.2024

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 10.02.2024

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2024-02-10 08:002024-02-10 15:00Скопје Васил ГлавиновМиладиновци, Текија, Дељадровци

    НАЈНОВИ ВЕСТИ