понеделник, октомври 2, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 09 04 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 09 04 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-04-09 09:00:002022-04-09 13:00:00Битолас.Нижеполе кај ТС Нижеполе 2 со околните објекти.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја