петок, септември 29, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 08 07 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 08 07 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-07-08 07:002023-07-08 15:00ВелесГРАДСКО: Населба Палестина , дел од населба Стопанство

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја