сабота, март 6, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 07 11 2020 и понеделник 09 11 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 07 11 2020 и понеделник 09 11 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-11-09 09:30:002020-11-09 14:30:00Гостиварс.Маврово - област крстови 2
  2020-11-09 07:00:002020-11-09 08:00:00КавадарциРосоман, Рибарци, Паликура, Манастирец, Сирково
  2020-11-09 09:00:002020-11-09 13:00:00Кавадарцисело Раец, село Фариш и село Ќесендре.
  2020-11-09 08:00:002020-11-09 14:00:00Кумановоул.Ѓуро Ѓаковиќ, ул.Тоде Мендол, ул.Караорман, ул.Војо Карастојанов
  2020-11-09 08:30:002020-11-09 14:30:00Кумановос.Лопате и с.Опае.
  2020-11-09 09:00:002020-11-09 10:30:00Скопје АеродромДОЛНО СОЊЕ: дел од с.Долно Соње
  2020-11-07 08:00:002020-11-07 11:00:00Скопје Васил ГлавиновКомпании Зорлу Алумин,Академи Тејпс Доо, Компании Максима Сузуки - Волво Сервис, Компании Југо Импекс, Карго Транс, Дел од ул.Качанички пат
  2020-11-09 08:00:002020-11-09 12:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: ул. Ордан Чопела
  2020-11-09 09:00:002020-11-09 11:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: Дел од улица Иван Манолев и дел од ул. Рокомија Куќи 57А-Б -59А-Б
  2020-11-09 09:00:002020-11-09 11:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: дел од корисниците на ул.Алжирска, ул.Алжирска непарни броеви од 1 до 33
  2020-11-09 10:30:002020-11-09 15:30:00СтругаСелата Присовјани, Аржаново, Збажди, Локов, Буринец и Селце
  2020-11-09 08:20:002020-11-09 16:30:00ТетовоДел од населба Деребој
  2020-11-09 09:00:002020-11-09 15:00:00ТетовоГАЈРАНЦИ: дел од с.Гајре
  2020-11-09 09:30:002020-11-09 15:00:00Тетоводел од Мала Речица над гробиштата кон патот за Попова Шапка, село Гајре, сите објекти на Попова Шапка, викенд населбата и хотелите, село Лисец

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја