четврток, февруари 29, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 06 11 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 06 11 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-11-06 09:50:002021-11-06 14:30:00ОхридБЕЛЧИШТА: ф-ка за трансформатори Ново Село, пилана Ново Село, фарма Папу, ф-ка Милкуз
  2021-11-06 08:30:002021-11-07 16:30:00Штипс.Руљак и с.Припечани

  НАЈНОВИ ВЕСТИ