сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 06.07.2024

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 06.07.2024

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2024-07-06 07:002024-07-06 16:00ПрилепМанастир Св. Ѓоргија, Репетитори Борула, Ларин Мрамор

    НАЈНОВИ ВЕСТИ