петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 05 11 2022

    Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 05 11 2022

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2022-11-05 07:00:002022-11-05 10:00:00Скопје Аеродроммаркети ЖИТО, Рептил, КАМ маркет во Реонски центар на бул. Видое Смилевски Бато бб

    НАЈНОВИ ВЕСТИ