понеделник, мај 29, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 05 02 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 05 02 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-02-05 07:30:002022-02-05 17:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: ЦЕЛ КОНЗУМ НА ОВЧЕ ПОЛЕ,СИТЕ ИНДУСТРИСКИ ОБЈЕКТИ (МЕСНА ИНДУСТРИЈА, МАМ ДОО СВЕТИ НИКОЛЕ, БИМ, ЛАКТИС, НИКО 2002, ЛЕБЕД, МЛИН ИВАНА, Ф-КА ЗА СТОЧНА ХРАНА АГРИА, СВИЊАРСКА ФАРМА УНИ АГРО, БЕНЗИНСКА ПУМПА МИКИ ПЕТРОЛ(ОКТА), С.КАДРИФАКОВО, БОГОСЛОВЕЦ, ДЕЛИСИНЦИ)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја