вторник, март 9, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 03 10 2020 и понеделник 05 10 2020

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 03 10 2020 и понеделник 05 10 2020

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2020-10-03 11:30:002020-10-03 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: Булевар Кочо Рацин. Зградите со број 36, 38, 40, 74 и останатите стопански и нестопански објекти во комплексот зелено пазарче, Дирекција на МакПетрол Скопје.
  2020-10-03 14:30:002020-10-03 18:20:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: Макпетрол Белимбегово, бензинска станица Макпетрол и околината.
  2020-10-05 08:30:002020-10-05 14:30:00Делчевос.Илиово, с. Вратиславци, делови од с. Драмче, с.Турија, с.Бигла.
  2020-10-05 09:00:002020-10-05 12:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: Дел од ул.Малешевска 1.
  2020-10-05 09:00:002020-10-05 15:00:00СтрумицаСТРУМИЦА: зградите на раскрсница од ул.Сандо Масев и ул.Благој Јанков Мучето , ТТК Банка, Експрес радио, поранешна КИНГ сендвичара, ОО на СПМ Струмица и др.
  2020-10-05 09:00:002020-10-05 15:00:00ТетовоТЕТОВО: ул.116, ул. Киро Ристовски- Дрнц, ул Штипска, ул.Гостиварска.
  2020-10-05 09:00:002020-10-05 15:00:00Тетовос.Пршовце, дел од с.Слатино, дел од с.Глоѓи, с.Брезно, с.Теарце.
  2020-10-05 09:00:002020-10-05 15:00:00Тетоводел од с.Теново.
  2020-10-05 09:30:002020-10-05 13:00:00Делчевос. Негрево.
  2020-10-05 09:30:002020-10-05 15:00:00Скопје Аеродромс.Варвара.
  2020-10-05 09:30:002020-10-05 12:00:00ТетовоГОЛЕМА РЕЧИЦА: дел од Г.Речица.
  2020-10-05 10:00:002020-10-05 15:30:00ОхридРесен, делот на село Дрмени, објектите на влез од селото кај регионалниот пат Царев Двор - Дрмени - Перово и делот кај црквата.
  2020-10-05 10:00:002020-10-05 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Иван Цанкар.
  2020-10-05 10:30:002020-10-05 15:00:00СтрумицаВЕЉУСА: центар на село.
  2020-10-05 12:30:002020-10-05 14:30:00СтругаДРАСЛАЈЦА: Село Драслајца од механичарот Раде према центар.

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја