понеделник, декември 11, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 03 07 2021, недела 04 07 2021 и понеделник 05 07 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 03 07 2021, недела 04 07 2021 и понеделник 05 07 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  САБОТА
  2021-07-03 06:00:002021-07-03 17:00:00КочаниВИНИЦА: ул.Бел Камен зградата на општина Виница, ул.Браќа Миладиновци , ОУ Славчо Стојменски, Основен суд Виница, Македонска Пошта, Полициска Станица, Виница, ул.Бел Камен детска градинка Гоце Делчев и Црвен крст
  2021-07-03 08:00:002021-07-03 14:00:00Стругас.Отишани, с.Џепиште, с Праленик граничен премин Џепиште
  2021-07-03 08:05:002021-07-03 14:00:00Делчевос. Косово Дабје
  2021-07-03 15:00:002021-07-03 16:00:00СтругаДЕБАР: населба Коњаре Дебар, поранешна Касарна Дебар, Село Куќи, граничен премин Блато, Дебарски Бањи Баниште, с.Аме, с.Кривци, каменолом Лика
  НЕДЕЛА
  2021-07-04 08:00:002021-07-04 13:00:00Стругас.Жировница, с.Видуше, бензиска пумпа Макпетрол, манастир св. Јован Бигорски, Мусли Компани, с.Болетим
  2021-07-04 14:00:002021-07-04 16:00:00СтругаБИТУШЕ: Караула Битуше.
  ПОНЕДЕЛНИК
  2021-07-05 07:30:002021-07-05 14:30:00Кратовоул. Вера Јоциќ (околу Стадион), ул.Никола Тесла, дел од ул.Гоце Делчев и Болницата во Кратово.
  2021-07-05 07:45:002021-07-05 15:00:00КумановоРУЃИНЦЕ: дел од Облавце, Сув ора, Руѓинце, Карпино, бензинска пумпа Виена Петрол
  2021-07-05 08:00:002021-07-05 11:00:00Гевгелијас.Чалакли
  2021-07-05 08:15:002021-07-05 15:00:00КумановоМАКРЕШ: Без напојување со електрична енергија ќе биде дел од Добрача, Свиланце,Бајловце, Жуљубино, Макреш, Канарево, Брешко Аљинцр, Дренак
  2021-07-05 08:45:002021-07-05 14:00:00Делчевос.Сливница, с.Ратево, Релеи Ратево, с.Двориште, с.Русиново
  Берово:Населба Суви Лаки, Минка, Бела Вода, Рудник Брик, Фунги Флора, пилана Ати, Предаватели Туртела, Филтер Станица, с.Владимирово, Метална Владимирово
  2021-07-05 09:00:002021-07-05 13:00:00ТетовоОд општина Желино улицата нагоре кон центар
  2021-07-05 09:30:002021-07-05 15:00:00Тетовос.Озормиште, с.Палатица, дел од с.Требош
  2021-07-05 09:30:002021-07-05 14:00:00Гостиварс.Добридол ( центарот на селото, од џамијата кон с.Неготино)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ