четврток, март 23, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 03 04 2021 и понеделник 05 04 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 03 04 2021 и понеделник 05 04 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  Сабота
  2021-04-03 08:00:002021-04-03 15:00:00ТетовоТЕТОВО: ТИРЗ Тетово, објекти во ТИРЗОТ(Леар, Гласфлекс).
  Понеделник
  2021-04-05 09:00:002021-04-05 11:00:00ГевгелијаВАЛАНДОВО: корисниците од Валандово лоцирани помеѓу улиците Првомајска и Орце Николов (делот кај Ладилник).
  2021-04-05 09:00:002021-04-05 14:00:00Скопје Аеродромдел од с.Варвара.
  2021-04-05 09:00:002021-04-05 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ЃОРЧЕ ПЕТРОВ: ул.Пекљане 5 броеви од 10 до 30 ( објекти во околина на воениот отпад), ул.Пекљане 3 броеви од 10 до 30 ( објекти во околина на воениот отпад), ул.Пекљане 1 броеви од 10 до 30 ( објекти во околина на воениот отпад), ул.Лука Геров броеви од 60 до 90 ( објекти во околина на воениот отпад).
  2021-04-05 09:35:002021-04-05 14:30:00ВелесВЕЛЕС: наплатна Сопот, с. Сопот и винарија Сопот, с. Новачани.
  2021-04-05 10:00:002021-04-05 13:00:00ГостиварГОСТИВАР: с.Здуње-област на влез.

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја