недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 02.12.2023

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА САБОТА 02.12.2023

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2023-12-02 09:002023-12-02 17:00ВелесСело Кумарино, Село Ново Село, Фирма Уни Агро Каратманово, Пумпи за нафтовод У3859410, Лозар Ново Село

    НАЈНОВИ ВЕСТИ