петок, септември 29, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 01 04 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за сабота 01 04 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-04-01 08:002023-04-01 16:00Прилепдел од улица Октомвриска, Центар за Јавно Здравје, Кам Маркет

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја