петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 31 01 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 31 01 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-01-31 09:35:002022-01-31 13:35:25Велесс. Чашка, с. Раковец, с. Еловец, с. Голозинци, с. Мелница, с. Лисиче, с. Горно Врановци, с. Дреново, с. Долно Јаболчиште и с. Долно Јаболчиште
  2022-01-31 09:00:002022-01-31 12:00:00Гостивардел од ул.Седек Костоски
  2022-01-31 11:00:002022-01-31 11:30:00Гостивардел од ул.ЈНА
  2022-01-31 09:30:002022-01-31 12:00:00Гостиварпоранешна фабрика Стаклара
  2022-01-31 08:45:002022-01-31 14:00:00ДелчевоНов Истевник, Пасјак, Стар Истевник
  2022-01-31 08:30:002022-01-31 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Ул.Саса 32
  2022-01-31 09:30:002022-01-31 12:30:00Скопје Аеродромдел од с.Пакошево
  2022-01-31 09:00:002022-01-31 15:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат од стар Кам маркет кон Болница
  2022-01-31 09:00:002022-01-31 14:00:00ТетовоГлобалГаминг на ул В.С.Бато бр.1/2

  НАЈНОВИ ВЕСТИ