понеделник, октомври 2, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 30 05 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за понеделник 30 05 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-05-30 08:00:002022-05-30 12:30:00Кратовом. в. Самоков, с. Кркља, м. в. Дервен, м. в. Пашина воденица, населба Плажа, с. Жидилово
  2022-05-30 09:00:002022-05-30 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Франце Прешерн
  2022-05-30 09:00:002022-05-30 15:30:00Скопје Ѓорче Петровкорисниците од с. Арнакија, с. Буковиќ, с. Семениште, с. Ласкарци, с. Паничари
  2022-05-30 12:30:002022-05-30 14:30:00ШтипСТАНБЕНА ЗГРАДА УЛ. БРАЌА ДАНЕВИ БР. 8 И 10, ДЕТСКА ГРАДИНКА ВЕРА ЦИРИВИРИ ТРЕНА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја